En Encar 's Bakery volem que el web sigui cada dia més manejable i propera a vosaltres, per això tinc alguna novetat que explicar.

En primer lloc, com potser ja heu apreciat, hem creat un índex de receptes que trobareu a la barra principal de la home. La taxa de publicació de receptes per a la setmana, com fins ara, ja tenim una varietat de suculentes propostes que hem ordenat alfabèticament perquè les trobeu amb més facilitat.

D'altra banda, des de fa un parell de setmanes estem també a Facebook. Pretenem així que disposeu d'un canal més per informar-vos de les novetats de Encar 's Bakery. Allà trobareu totes les publicacions de la web, més les aportacions que el grup que forma la pàgina vulgui fer en relació a Encar 's Bakery: fotos de receptes de la web fetes per vosaltres, noves propostes a partir de les mateixes, idees, iniciatives, comentaris … o el que us vingui de gust compartir amb la petita comunitat que som ja.

I ja només comentar-vos que avui, 20 de novembre, fa dos mesos que va començar Encar 's Bakery i, si en el primer mes vam tenir 1400 visites, el segon mes de vida fins al turó amb 1900 visites, ¡Ell no és dolent!, Oi? Més, La sou 65 subscrits via mail i, en aquest moment, comptem amb 94 amics al Facebook… M'alegra dir, per tant, que la família de Encar 's Bakery creix, cada dia som més per compartir receptes, experiències, comentaris…. Gràcies a tots i totes !!

Properament introduirem altres novetats de les que, encantada, informar la IRE.

Gràcies per ser-hi!

Salutacions

Encar