Bienvenidos

Arrenca aquí un projecte personal ple d'il · lusió a dojo que espero transmetre en cada un dels meus post.

Encar 's Bakery és un lloc web que pretén ser senzill en el seu ús i interessant en el seu contingut. Hi trobareu principalment receptes dolces, tant tradicionals com actuals, saltejades amb alguna entrada personal relacionada amb la rebosteria. Espero que en cadascuna d'elles descobriu alguna cosa que us motivi a acostar-vos a aquest meravellós art, a posar en pràctica alguna de les receptes, a explicar les vostres experiències, o a darme vuestra opinión. Os invito a participar en Encar’s Bakery, ja sigui a través de la zona comentaris les receptes per a cada entrada, o escrivint mitjançant la pàgina de contacte. També podeu subscriure a aquesta web perquè us arribin còmodament les noves entrades al vostre correu electrònic amb la pàgina de subscripció.

Donada la rellevància de les xarxes socials avui en dia, en breu podreu trobar en Facebook i en Refilo.

Esperant que us agradi molt, us deixo que exploréis des de ja mateix la resta de la web.

Benvinguts a Encar 's Bakery!